Ideje 37 Bw Stanovi Prodaja

Ideje 37 Bw Stanovi Prodaja. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip:

Bw Terraces 1407 70 22 M2 Bez Provizije Nekretnine

Istaknuto Bw Terraces 1407 70 22 M2 Bez Provizije Nekretnine

590.000 € 4.797 €/m 2 Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida.

Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde.

Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Savski venac (beograd), beograd na vodi. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica.

Stan Prodaja Bw Quartet 4 Beograd Na Vodi 55m2 166888 Divis

Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. 590.000 € 4.797 €/m 2 Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip:. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde.

Stan Prodaja Bw Sole Beograd Na Vodi 124m2 393888 Divis

Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. 590.000 € 4.797 €/m 2 Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida.

Belgrade Waterfront To Start Sales Of Flats In Bw Magnolia In May

Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Savski venac (beograd), beograd na vodi. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. 590.000 € 4.797 €/m 2 Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život.

Stan Prodaja Bw Aurora Beograd Na Vodi 82m2 290888 Divis

Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života.. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi.

Bw Kula Beograd St Regis Premium Duplex 150m2 Halo Oglasi

Savski venac (beograd), beograd na vodi. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade.. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u.

Bw Residences Stan Sa Jednom Spavacom Sobom Nekretnine

Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. 590.000 € 4.797 €/m 2 Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce.

Sales Commence For Belgrade Waterfront With The Launch Of Bw Residences Belgrade Waterfront

Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: 590.000 € 4.797 €/m 2 Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Savski venac (beograd), beograd na vodi.

2 0 Stan U Zgradi Bw Metropolitan Na Prodaju Atrium Property Services

Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica.. 590.000 € 4.797 €/m 2

Bw Kula Jednosoban 2202 Agencija Plus Agencija Za Nekretnine

Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu... U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. 590.000 € 4.797 €/m 2. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi.

Bw Terra Komforan Stan Sa Dve Terase Lider Nekretnine Agencija Za Nekretnine

Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. 590.000 € 4.797 €/m 2 Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi... Savski venac (beograd), beograd na vodi.

Properties Belgrade Waterfront

Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. 590.000 € 4.797 €/m 2

Bw Kula Beograd St Regis Premium Duplex 150m2 Halo Oglasi

Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida... Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi.

Bw Magnolia Newbuilt Belgrade Savski Venac Savamala Novazgrada Rs

Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. 590.000 € 4.797 €/m 2 Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce.. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi.

Prodaja Stanova Beograd Na Vodi Halo Oglasi Nekretnine

U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade.. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde.

Bw Aqua Luksuzan Stan Sa Pogledom U Izgradnji Property Broker Agencija Za Nekretnine

Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života.. 590.000 € 4.797 €/m 2

Bw Bez Provizije Nov Luksuzan Trosoban Stan Hedonia Nekretnine Agencija Za Nekretnine

Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u.

Bw Magnolia Newbuilt Belgrade Savski Venac Savamala Novazgrada Rs

13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade... Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce.

Dvosoban Stan U Bw Residences Turaquadra Premium Real Estate

Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip:. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. 590.000 € 4.797 €/m 2 Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde.. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip:

Bw6 Stan Na Prodaju Nekretnine

Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi.. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života.

Stan Prodaja Bw Aurora Beograd Na Vodi 121m2 330000 Divis

590.000 € 4.797 €/m 2 Savski venac (beograd), beograd na vodi. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce... Savski venac (beograd), beograd na vodi.

Bw Terraces 1407 70 22 M2 Bez Provizije Nekretnine

Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. 590.000 € 4.797 €/m 2 Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi.. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu.

2 0 Stan U Zgradi Bw Metropolitan Na Prodaju Atrium Property Services

13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade.. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. 590.000 € 4.797 €/m 2 Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu.. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi.

Bw Vista Nov Lux Cetvorosoban Sa Prelepim Pogledom Hedonia Nekretnine Agencija Za Nekretnine

590.000 € 4.797 €/m 2 Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u... Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi.

Cetvorosoban Lux Stan U Bw Residences Halo Oglasi

Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde.

Apartments In Our Offer Within The Project Belgrade Waterfront

590.000 € 4.797 €/m 2 Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida.

Bw Quartet Jednoiposoban A212 Agencija Plus Agencija Za Nekretnine

13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade.. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. 590.000 € 4.797 €/m 2 Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade.. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama:

Bw Residences

Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Savski venac (beograd), beograd na vodi... Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi.

Stan Prodaja Bw Quartet 4 Beograd Na Vodi 55m2 166888 Divis

Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: 590.000 € 4.797 €/m 2

Bw Beograd Na Vodi Residence 141m2 Lux Uknjizen Id Halo Oglasi

Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida.. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. 590.000 € 4.797 €/m 2 Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. 590.000 € 4.797 €/m 2

Bw Quartet Jednoiposoban A212 Agencija Plus Agencija Za Nekretnine

Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu.

2 0 Stan Na Prodaju Bw Vista Beograd Na Vodi Nekretnine

Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu.. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u.

Garaza Xoglasi Svi Mali Oglasi Strana 1

Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip:. Savski venac (beograd), beograd na vodi.

Bw Sole Komforan Prostran Stan Lider Nekretnine Agencija Za Nekretnine

Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: . U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama:

Bw Terraces Belgrade Waterfront

Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Savski venac (beograd), beograd na vodi. 590.000 € 4.797 €/m 2 Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života.. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi.

Bw Kula Jednosoban 2202 Agencija Plus Agencija Za Nekretnine

Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce... U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: 590.000 € 4.797 €/m 2 Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života.. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade.

3 0 Stan Sa Pogledom Na Reku Bw Parkview Beograd Na Vodi Atrium Property Services

Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život... U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: 590.000 € 4.797 €/m 2 Savski venac (beograd), beograd na vodi. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi... Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu.

Prodaja Stanova Beograd Na Vodi Halo Oglasi Nekretnine

Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života... Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip:

Bw Quartet Jednosoban A314 Agencija Plus Agencija Za Nekretnine

Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu... Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu... Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida.

Stan Prodaja Bw Aurora Beograd Na Vodi 82m2 290888 Divis

U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama:.. 590.000 € 4.797 €/m 2 Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce.. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde.

Prodaja Stanova Beograd Na Vodi Halo Oglasi Nekretnine

Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života... U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. 590.000 € 4.797 €/m 2. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život.

Beograd Savski Venac Beograd Na Vodi Stan Prodaja 92 M2 270 888 Bw Aria Stanovi Od Oglas 1302201 Nadjidom Com

Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama:

2 0 Stan Na Prodaju Bw Vista Beograd Na Vodi Nekretnine

Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. 590.000 € 4.797 €/m 2 Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Savski venac (beograd), beograd na vodi. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip:. Savski venac (beograd), beograd na vodi.

Bw Terra Komforan Stan Sa Dve Terase Lider Nekretnine Agencija Za Nekretnine

Savski venac (beograd), beograd na vodi. .. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade.

1

Savski venac (beograd), beograd na vodi. 590.000 € 4.797 €/m 2 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi.. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica.

Bw Quartet Jednoiposoban A212 Agencija Plus Agencija Za Nekretnine

590.000 € 4.797 €/m 2 Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce.

Flat Rent Savski Venac Beograd Beograd Na Vodi 60 00 M 900 00 Atrium Property Services

Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Savski venac (beograd), beograd na vodi. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica.. 590.000 € 4.797 €/m 2

Bw Scala Stan Sa Pogledom Na Park Lider Nekretnine Agencija Za Nekretnine

Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama:. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život.

Bw Scala Stan Sa Pogledom Na Park Lider Nekretnine Agencija Za Nekretnine

Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip:

1

Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida.. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde.. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama:

Prodaja Stanova Beograd Na Vodi Halo Oglasi Nekretnine

Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde... Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života.. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu.

Pocinje Prodaja Stanova U Bw Terraces Devetoj Zgradi Belgrade Waterfront Studio B

Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi... Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce.

Bw Aurora Apartment On The 16th Floor 1610 View Of The Tower Regis Atrium Property Services

Savski venac (beograd), beograd na vodi... Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde.. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu.

Nike Air Max Bw Og Persian Violet 2021 Dj6124 001

Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. . Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života.

4 0 Stan Na Prodaju U Zgradi Bw Residences Halo Oglasi

Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život.

Belgrade Waterfront Terraces Luxury Apartments On The Riverfront

Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Savski venac (beograd), beograd na vodi.. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života.

Bw Magnolia Newbuilt Belgrade Savski Venac Savamala Novazgrada Rs

Savski venac (beograd), beograd na vodi.. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Savski venac (beograd), beograd na vodi. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. 590.000 € 4.797 €/m 2 Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi... Savski venac (beograd), beograd na vodi.

Bw Bez Provizije Nov Luksuzan Trosoban Stan Hedonia Nekretnine Agencija Za Nekretnine

Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. . Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce.

Prodaja Stanova Beograd Na Vodi Halo Oglasi Nekretnine

Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Savski venac (beograd), beograd na vodi. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip:.. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde.

Nekretnine Beograd Na Vodi

Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica.. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života.

Bw Residences

590.000 € 4.797 €/m 2 Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. 590.000 € 4.797 €/m 2 Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida.. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade.

Bw Magnolia Newbuilt Belgrade Savski Venac Savamala Novazgrada Rs

Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život.. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života.

Bw Parkview Beograd Na Vodi Savski Venac Beograd Prodaja Stan 57m2 Cuvarkuca Nekretnine

Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života... Savski venac (beograd), beograd na vodi. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. 590.000 € 4.797 €/m 2 Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica.

Bw Vista

13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade... Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. 590.000 € 4.797 €/m 2 Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu... Savski venac (beograd), beograd na vodi.

Bw Scala Stan Sa Pogledom Na Park Lider Nekretnine Agencija Za Nekretnine

Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Savski venac (beograd), beograd na vodi. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život.. 590.000 € 4.797 €/m 2

Bw Metropolitan Udoban Moderan Stan Snizena Cena Lider Nekretnine Agencija Za Nekretnine

Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade.. Savski venac (beograd), beograd na vodi.

Bw Magnolia Belgrade Waterfront

590.000 € 4.797 €/m 2 Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. Savski venac (beograd), beograd na vodi. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama:

Luksuzni Stanovi Beograd Na Vodi 4 0 Bw Residences Nekretnine

U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama:. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade. 590.000 € 4.797 €/m 2 Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Savski venac (beograd), beograd na vodi.

Bw Residences Kula B Trosoban 90 06m2 Nekretnine

Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. 13/10/2021 · bw eterna je zgrada srednje visine u obliku ćiriličnog slova p, sa unutrašnjim dvorištem površine 25 ari koje je ušuškano između dva krila zgrade.

Nekretnine Beograd Na Vodi

Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život... Stanovi su veoma funkcionalni i prilagođeni savremenom stilu života. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu. Prodaja stanova beograd na vodi | 4zida. Trosoban stan u zgradi bw libera na prodaju podtip: Bw quartet se svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život.. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u.

Bw Simfonija Bez Provizije Za Kupca Snizena Cena Beostil Agencija Za Nekretnine

Imaju jednosobni, jednoiposobnii i trosobni stanovi u ponudi. Savski venac (beograd), beograd na vodi. U zgradi ima dostupnih garažnih mesta po ceni od 19.800€ ili 2 za 31.800€ direktna prodaja stanova i u bw kuli kao i u ostalim zgradama: Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Bw aqua, bw arcadia, bw auora, bw metropolitan, bw quartet, bw aria, bw terra, bw terraces i bw verde. Okružena je savskim parkom koji je površine 4,3 hektara, sa druge strane zgrade je savska ulica koja se rekonstruiše i gde je planirana metro stanica. Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu stanova u beogradu na vodi bez provizije za kupce. Blizina savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu.

Popular posts from this blog

Popisi Hitna Prodaja Stanova Budva Svježe

166+ Male Stolice Na Rasklapanje Izvrsno

Lusteri Centrum Banja Luka